Workshops & infosessies

Op de agenda

Na een stillere periode omwille van de corona maatregelen, worden de eerste data voor nieuwe workshops momenteel vastgelegd.

Reeds bevestigd:

Workshop Slaapcoaching met Relax & Renew Yoga (Pure Essence Lier)
Zondag 29/08/2021 van 14.00u tot 16.45u
 
 
Zelf een workshop of infosessie inplannen?
 
Infosessies “beter slapen kan je leren”
 
Met een goede nachtrust voelen we ons energieker, vrolijker en zijn we beter in staat om ons te focussen overdag. Spanningen en verkeerde slaapgewoontes kunnen onze nachtrust echter verstoren. Gun je team, medewerkers, leden,… een goede nachtrust met een infosessie “beter slapen kan je leren” op maat van jouw bedrijf, vereniging, studio,…
 
We bekijken tijdens de infosessie van ongeveer 1,5u hoe onze slaap werkt, wat slapen doet met ons lichaam, waarom de nacht de spiegel van de dag genoemd wordt en wat we kunnen doen als het slapen minder vlot gaat. Met praktische tips en oefeningen pakken we o.a. piekergedachten en onze slaaphygiëne aan. Er is steeds tijd voor vragen vanuit de groep voorzien.
 
Liever een workshop?
 
Je kan de infosessie uitbreiden tot een workshop door er een creatieve- of bewegingsactiviteit aan te koppelen. Zo ervaren de deelnemers meteen in de praktijk wat zelfzorg kan betekenen voor hun nachtrust. Voor dit tweede luik kan je beroep doen op FIKA coaching (samenwerking met een yoga teacher, voedingsdeskundige, opruimcoach, creatief therapeut,… is mogelijk) of je voorziet dit luik zelf.
 
Geïnteresseerd in een workshop of infosessie in jouw bedrijf, studio, vereniging,…, al of niet gecombineerd met yoga? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden (+32 497 26 75 19 of veerle@fika-coaching.be).
 
Workshops in yogastudio’s
 
De combinatie met yoga voelt als een match made in heaven! FIKA coaching komt dan ook graag langs in jouw studio voor het eerste deel van de workshop, waarbij de yogi de wondere wereld van de slaap ontdekken, tips en oefeningen krijgen voor een betere nachtrust. Als yogateacher neem jij het tweede deel van de workshop voor je rekening met een heerlijk ontspannende sessie yin, restorative, nidra,…
 
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden (+32 497 26 75 19 of veerle@fika-coaching.be).